Didaco Shop katalog od 09.03. do 29.03.

Ističe: 29.03.

Sniženje do: 40%

Želite li uštedjeti prilikom kupovine kozmetičkih proizvoda? Imamo sjajne vijesti za vas – Didaco Shop je objavio novi katalog sa sjajnim popustima! Katalog traje od 09.03. do 29.03., a sniženja sežu do čak 40%! Posebno bismo istaknuli sjajna sniženja na parfeme do 30%, preparate za njegu lica do 30% i dekorativnu kozmetiku do 30%.

Ako želite uštedjeti na svojim omiljenim kozmetičkim proizvodima, ovo je prilika koju ne smijete propustiti. Sada je pravo vrijeme da obnovite svoju kozmetičku kolekciju po sniženim cijenama. U Didaco Shopu uvijek možete pronaći najnovije trendove u svijetu kozmetike i kvalitetne proizvode po povoljnim cijenama. Ovaj katalog je poseban jer donosi još veća sniženja od uobičajenih, stoga svakako iskoristite ovu priliku.

Ukoliko vam je potrebna inspiracija za novu rutinu njege kože ili šminkanje, posjetite blog Didaco Shopa koji nudi savjete stručnjaka iz svijeta kozmetike. Na taj način ćete pronaći najnovije trendove i trikove, a uz sniženja iz ovog kataloga, možete ih isprobati po još povoljnijim cijenama.

Posjetite Didaco Shop i iskoristite ovu akciju koja traje samo do 29.03.2023. Za više informacija o katalogu i drugim akcijama, pratite nas na portalu cjenoteka.ba.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.