Didaco Shop akcija od 03.03. do 08.03.

Ističe: 08.03.

Sniženje do: 50%

Dobrodošli na Cjenoteka.ba, vaš web portal za najnovije akcije i popuste u Bosni i Hercegovini. Sa zadovoljstvom objavljujemo da je Didaco Shop, jedan od najpopularnijih kozmetičkih trgovina u zemlji, pokrenuo novu prodajnu akciju koji važi od 2. do 8. marta 2023. godine.

 

Ova rasprodaja je u znak proslave Međunarodnog dana žena, a u ponudi je mnogo nevjerovatnih popusta. Možete uštedjeti do 50% na širokom spektru proizvoda, uključujući parfeme nekih od najpopularnijih svjetskih brendova.

Jedan od vrhunaca Didaco Shop sniženja je popust od 40% na parfem Jimmy Choo Illicit Flower. Ovaj luksuzni miris savršen je za svaku priliku i sigurno će vam skrenuti pažnju gdje god da krenete.

Ako ste ljubitelj Dolce & Gabbana parfema, onda će vam biti drago saznati da možete uštedjeti do 25% na odabranim mirisima. Bilo da više volite lagani, cvjetni miris ili intenzivniji, mošusni miris, u Dolce & Gabbana asortimanu postoji za svakoga ponešto.

Konačno, ne propustite neverovatne popuste na Replay EDP. Ovaj popularni parfem dostupan je po sniženju do 50%, što ga čini odličnim izborom za svakoga ko želi da miriše sjajno, a da pritom ne ulaže preveliki novac.

Pa šta čekaš? Posetite Didaco Shop danas i iskoristite ove neverovatne popuste dok traju. I ne zaboravite posjetiti Cjenoteka.ba za najnovije vijesti i novosti o svim najboljim sniženjima i sniženjima u Bosni i Hercegovini.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.