Crvena jabuka vikend akcija od 28.04. do 30.04.

Ističe: 30.04.

Sniženje do: 20%

Uz Crvenu jabuku, ovaj vikend će biti ukusan i povoljan za sve ljubitelje dobrog roštilja i zdrave prehrane. Ne propustite priliku i iskoristite ove promotivne cijene od 28.04. do 30.04.

Crvena jabuka vikend akcija od 28.04. do 30.04.

Vikend akcija u Crvenoj jabuci donosi velike popuste na širok izbor prehrambenih proizvoda, mesa i prerađevina od mesa te roštiljskih proizvoda. U nastavku slijedi detaljan pregled proizvoda koji su dostupni po promotivnoj cijeni od 28.04. do 30.04.

Prehrambeni proizvodi

Krastavci kg – 1,55KM

U ovoj vikend akciji, Krastavci su dostupni po povoljnoj cijeni od samo 1,55KM po kilogramu. Svježi krastavci su bogati mineralima i vitaminima te su važan izvor prehrambenih vlakana. Oni su idealni za pripremu salata, sendviča, umaka i ostalih jela.

Meso i prerađevine od mesa

Teleća rebra kg – 12,95KM

Teleća rebra su vrlo ukusna i sočna i mogu se pripremati na različite načine. U ovoj vikend akciji, teleća rebra su dostupna po promotivnoj cijeni od samo 12,95KM po kilogramu. Oni su idealni za pripremu roštilja ili za pečenje u pećnici.

Roštiljska kobasica 300g, Madi – 2,45KM

Roštiljska kobasica je omiljena namirnica mnogih ljubitelja roštilja. U ovoj vikend akciji, roštiljska kobasica Madi dostupna je po promotivnoj cijeni od samo 2,45KM za pakovanje od 300 grama. Ova ukusna kobasica idealna je za pripremu roštilja ili kao dio raznih jela.

Roštilj

Grill briket 2,5kg, Holz – 4,95KM

Kvalitetan briket je važan sastojak svakog uspješnog roštilja. U ovoj vikend akciji, Holz Grill briket je dostupan po promotivnoj cijeni od samo 4,95KM po pakovanju od 2,5kg. Ovaj briket je izrađen od prirodnih materijala i idealan je za pripremu hrane na roštilju.

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.