Crvena jabuka vikend akcija od 26.05. do 28.05.

Ističe: 28.05.

Sniženje do: 20%

Crvena jabuka vikend akcija od 26.05. do 28.05. donosi povoljne ponude na različite proizvode. Uživajte u bogatom okusu mladog kajmaka marke President, sočnoj i ukusnoj junećoj plećki i vratu, svježoj i slatkoj dinji te omiljenom gaziranom piću Pepsi. Sve ove proizvode možete pronaći po posebnim cijenama koje će vam omogućiti uštedu prilikom kupovine.

Iskoristite ovu priliku da sebe i svoju porodicu počastite vrhunskim proizvodima. Posjetite trgovinu Crvena jabuka i uživajte u kvalitetnim namirnicama po povoljnim cijenama. Ne propustite vikend akciju od 26.05. do 28.05. i iskoristite ove sjajne ponude dok traju. Uživajte u ukusima, osvježenju i uštedama koje vam Crvena jabuka nudi.

Crvena jabuka vikend akcija od 26.05. do 28.05.

Dobrodošli! U ovom članku ćemo vam predstaviti nekoliko proizvoda iz najnovije vikend akcije koju nudi trgovina Crvena jabuka. Od 26.05. do 28.05., imate priliku da kupite razne proizvode po sniženim cijenama. U nastavku su detalji o proizvodima i popustima koje ne želite propustiti.

Mlijeko i mliječni proizvodi

Kajmak mladi 500g, President – 7,45KM

Počnimo sa mliječnim proizvodima. Uživajte u bogatom okusu mladog kajmaka marke President. Ovaj kajmak dolazi u pakiranju od 500g i trenutno je snižen na cijenu od 7,45KM. Njegov kremasti ukus savršeno se slaže sa svježim kruhom ili kao dodatak jelima. Iskoristite ovu vikend akciju i obradujte sebe i svoju porodicu vrhunskim kvalitetom kajmaka.

Meso i mesne prerađevine

Juneća plećka i vrat kg – 16,95KM

Ako ste ljubitelj mesa, ne propustite vikend akciju na juneću plećku i vrat. Ova sočna i ukusna junetina, odabrana s posebnom pažnjom, sada je dostupna po cijeni od 16,95KM po kilogramu. Neodoljiva aroma i mekoća ovog mesa će sigurno oduševiti vaše nepce. Isplanirajte ukusan obrok za cijelu porodicu uz kvalitetno junetino koju ćete pronaći u trgovini Crvena jabuka.

Voće

Dinja kg – 2,25KM

Ljeto je stiglo, a s njim i ukusno svježe voće. Uživajte u sočnoj i slatkoj dinji po povoljnoj cijeni od samo 2,25KM po kilogramu. Dinja je osvježavajući izbor za tople ljetne dane i idealna za osvježenje. Sada je pravo vrijeme da se opskrbite ovim ukusnim voćem i uživate u blagodatima ljeta.

Piće

Pepsi 2l – 2,25KM

Za osvježenje bez alkohola, tu je Pepsi, omiljeni gazirani napitak. U vikend akciji možete pronaći 2-litarsku bocu Pepsi pića po cijeni od samo 2,25KM. Uživajte u njegovom karakterističnom okusu i udovoljite svojoj žeđi uz hladno i osvježavajuće piće koje je uvijek popularan izbor.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.