Crvena jabuka vikend akcija od 21.04. do 23.04.

Ističe: 23.04.

Sniženje do: 20%

Vikend akcija u Crvenoj Jabuci od 21.04. do 23.04. pruža mnoge mogućnosti za uštedu novca na kvalitetnim proizvodima. Iskoristite priliku i nabavite svježe voće i povrće, meso i prerađevine od mesa te kućne potrepštine po povoljnim cijenama. Ne zaboravite pregledati i ostale proizvode na akciji te iskoristiti mogućnosti za uštedu novca.

Crvena Jabuka Vikend Akcija Od 21.04. Do 23.04.

Crvena Jabuka je poznata bosanskohercegovačka trgovina koja se bavi prodajom prehrambenih proizvoda, kućnih potrepština, kozmetike i drugih proizvoda. Svaki tjedan nude veliki broj proizvoda na popustu, a ovaj vikend, od 21.04. do 23.04., organiziraju veliku akciju koja uključuje razne proizvode, uključujući voće i povrće, meso i prerađevine od mesa te kućne potrebštine.

Voće i Povrće

Tikvice kg – 2,85KM

Tikvice su omiljeno povrće mnogih ljudi, a u Crvenoj Jabuci ih možete kupiti po sniženoj cijeni od 2,85KM po kilogramu. Tikvice su odličan izvor vitamina C i vlakana, što ih čini idealnim za zdravu prehranu. Iskoristite ovu priliku i nabavite svježe tikvice po povoljnoj cijeni.

Meso i Prerađevine od Mesa

Juneća Plećka i Vrat kg – 16,95KM

Ako tražite kvalitetno meso po pristupačnoj cijeni, svakako provjerite akciju Crvene Jabuke. Ovaj vikend možete kupiti juneću plećku i vrat po cijeni od samo 16,95KM po kilogramu. Ovo meso je odličan izvor proteina i drugih hranjivih tvari, što ga čini idealnim za izradu ukusnih jela.

Šunka od Purećih Prsa kg, Cekin – 11,45KM

Šunka od purećih prsa je zdrava alternativa klasičnoj šunki koja se često priprema od svinjskog mesa. U Crvenoj Jabuci možete kupiti šunku od purećih prsa marke Cekin po sniženoj cijeni od 11,45KM po kilogramu. Ova šunka je odličan izvor proteina, a ima i manje kalorija od klasične svinjske šunke.

Kućne Potrebštine

Kuhinjski Ubrus 800G 1/1, MiaCasa – 5,45KM

Akcija Crvene Jabuke uključuje i kućne potrepštine, poput kuhinjskih ubrusa marke MiaCasa. Ubrusi su izuzetno važni u kuhinji, jer pomažu u održavanju higijene. U Crvenoj Jabuci možete kupiti kuhinjski ubrus težine 800 grama po cijeni od samo 5,45KM.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.