Crvena jabuka vikend akcija od 14.04. do 16.04.

Ističe: 16.04.

Sniženje do: 20%

Ove sedmice naša omiljena prodavnica nam je spremila sjajnu akciju – Crvena jabuka vikend akciju od 14.04. do 16.04. Zato, ako želite uštedjeti, a istovremeno kupiti kvalitetne proizvode, svakako posjetite Crvenu jabuku.

Crvena jabuka vikend akcija od 14.04. do 16.04.

Akcijske cijene na svježem mesu, voću i povrću

Ako tražite svježe meso, voće i povrće po akcijskim cijenama, ovo je prava prilika za vas. Teleći vrat sa kosti, 1kg – 13,45KM je jedan od najtraženijih proizvoda u Crvenoj jabuci. Ovaj kvalitetan komad mesa je savršen za pripremu ukusnih jela za cijelu porodicu. Također, možete kupiti svjež paradajz po cijeni od samo 2,95KM za 1kg, što je sjajna ponuda za sve ljubitelje domaće kuhinje.

Mesne delikatese na super sniženju

Za sve ljubitelje mesnih delikatesa, Crvena jabuka je spremila fantastičnu ponudu. Pureća šunka, 1kg, Perutnina Ptuj je dostupna po cijeni od samo 9,95KM. Ova šunka je proizvedena od visoko kvalitetnog mesa, a nudi se po vrlo pristupačnoj cijeni. Svi ljubitelji mesa će zasigurno biti oduševljeni ovom ponudom.

Snižena cijena mljevene kafe iz Brazila

Ako volite kafu, ne smijete propustiti ovu sjajnu ponudu. Mljevena kafa, 500g, Brazil nudi se po cijeni od samo 8,60KM. Ova kafa ima bogat i aromatičan okus, koji će vas sigurno oduševiti. Ako želite probati kvalitetnu kafu po vrlo povoljnoj cijeni, svakako morate posjetiti Crvenu jabuku.

Kao što možete vidjeti, Crvena jabuka nam je spremila sjajnu vikend akciju, koja je dostupna od 14.04. do 16.04. Zato, ako želite kupiti kvalitetne proizvode po vrlo pristupačnim cijenama, svakako posjetite ovu prodavnicu. Ne propustite ovu sjajnu priliku za uštedu novca i kupovinu sjajnih proizvoda. Vidimo se u Crvenoj jabuci!

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.