Crvena jabuka vikend akcija od 10.03. do 12.03.

Ističe: 12.03.

Sniženje do: 20%

Želimo vas obavijestiti da je lanac supermarketa Crvena jabuka upravo lansirao svoju novu vikend akciju! Ova akcija traje od 10.03. do 12.03. i nudi fantastične cijene na odabrane proizvode.

Juneća plećka i vrat bez kosti po cijeni od 16,45KM po kilogramu, mladi kupus po cijeni od 2,65KM po kilogramu i i sir Milkland Edamer/Gauda po cijeni od 10,95KM po kilogramu  samo su neke od super ponuda koje možete pronaći u tgrovinama Crvena jabuka ovog vikenda. No, to nije sve! U sklopu vikend akcije, Crvena jabuka nudi još mnogo drugih proizvoda po povoljnim cijenama.

Sigurni smo da će ova Crvena jabuka vikend akcija  privući pažnju mnogih kupaca u BiH, stoga vam savjetujemo da iskoristite priliku i posjetite najbližu Crvena jabuka trgovinu. Ne samo da ćete uštedjeti novac, već ćete također imati priliku kupiti neke od najkvalitetnijih proizvoda po vrlo povoljnim cijenama.

Osim fantastičnih ponuda, Crvena jabuka se može pohvaliti i svojom širokom ponudom proizvoda. Ovdje možete pronaći sve što vam je potrebno za vašu obitelj, kućanstvo ili ured, od svježeg voća i povrća, do mesa, mliječnih proizvoda, slatkiša i pića. Uz vrhunsku kvalitetu i razumne cijene, Crvena jabuka je jedan od najboljih izbora za kupovinu u BiH.

Naša preporuka je da redovito pratite Cjenoteka.ba kako biste bili u toku s najnovijim akcijama i sniženjima u Crvena jabuka trgovinama i drugim supermarketima u BiH. Također, ne zaboravite se pretplatiti na našu Viber zajednicu – Cjenoteka.ba kako biste dobili obavijesti o najnovijim ponudama direktno na vaš telefon.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.