Crvena jabuka vikend akcija od 05.05. do 07.05.

Ističe: 07.05.

Sniženje do: 20%

Crvena Jabuka vikend akcija od 05.05. do 07.05. nudi odlične ponude za voće i povrće, meso, i mliječne proizvode. Najbolje ponude uključuju teleći vrat, ananas, i bijeli sir, ali u ponudi su i drugi proizvodi po akcijskim cijenama. Iskoristite ovu priliku da pripremite ukusan obrok za porodicu i prijatelje, ili da uživate u zdravim i osvježavajućim plodovima. Sve što trebate učiniti je posjetiti Crvenu Jabuku od 5. do 7. maja i kupiti proizvode po najboljim cijenama.

Crvena Jabuka Vikend Akcija: Najbolje Cijene za Voće i Povrće, Meso, i Mliječne Proizvode!

Vikend akcija u Crvenoj Jabuci je tu! Od 5. do 7. maja možete uživati u najboljim cijenama za voće i povrće, meso, i mliječne proizvode. U ovom članku ćemo predstaviti najbolje ponude, sa detaljnim opisima svakog proizvoda.

Najbolje Ponude za Meso

Teleći Vrat (1kg) – 13,45KM

Za sve ljubitelje mesa, teleći vrat je odličan izbor za vikend roštilj. Crvena Jabuka nudi vrhunsko teleće meso po neverovatnoj cijeni od samo 13,45KM po kilogramu. Ovo je velika prilika da pripremite ukusan obrok za porodicu i prijatelje.

Najbolje Ponude za Voće i Povrće

Ananas (1kg) – 2,65KM

Slatki ananas je jedan od najpopularnijih tropskih plodova. U Crvenoj Jabuci možete pronaći svježi ananas po cijeni od samo 2,65KM po kilogramu. Ovaj zdravi i osvježavajući plod možete koristiti u mnogim receptima, ili ga jednostavno uživati svježeg.

Crvena jabuka vikend akcija od 05.05. do 07.05. – Najbolje Ponude za Mliječne Proizvode

Sir Bijeli (1kg) – 9,95KM

Sir bijeli je univerzalni sastojak mnogih jela, i odličan izvor proteina. U Crvenoj Jabuci možete pronaći vrhunski bijeli sir marke Somboled po cijeni od samo 9,95KM po kilogramu. Ovaj sir je savršen za razne namjene, od jednostavnih sendviča do složenijih jela.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.