Crvena jabuka vikend akcija od 02.06. do 04.06.

Ističe: 04.06.

Sniženje do: 20%

Crvena jabuka vikend akcija od 02.06. do 04.06. je upravo stilga. Pronađite fantastične cijene na svježe voće i povrće kao i na prehrambene proizvode. Iskoristite ovu priliku i nabavite kvalitetne proizvode po povoljnim cijenama. Ne propustite ovu akciju i posjetite nas ovog vikenda!

Crvena jabuka vikend akcija od 02.06. do 04.06.

Dobrodošli u još jedan vikend akcije u vašem omiljenom Marketu! Ovoga puta, s ponosom vam predstavljamo “Crvena jabuka vikend akciju” koja će trajati od 2. juna do 4. juna. U ovoj akciji pružamo vam fantastične ponude na širokom spektru proizvoda, od svježeg voća i povrća do prehrambenih proizvoda. Pridružite nam se i iskoristite nevjerovatne cijene i popuste!

Voće i povrće

Lubenica – 1,85 KM po kilogramu

Prva ponuda koju vam predstavljamo je svježa i sočna lubenica. Ovog vikenda možete uživati u osvježavajućem ukusu lubenice po nevjerovatnoj cijeni od samo 1,85 KM po kilogramu. Lubenica je idealna za tople ljetne dane i pruža vam osvježenje i hidrataciju. Iskoristite ovu priliku da se zasladite i uživate u slatkoj lubenici!

Prehrambeni proizvodi

Plieća prsa – 10,95 KM po kilogramu

Naša druga ponuda uključuje ukusna plieća prsa po nevjerojatnoj cijeni od samo 10,95 KM po kilogramu. Plieća prsa su visokokvalitetno meso bogato proteinima koje možete koristiti za pripremu raznih jela. Bilo da planirate roštilj, pečenje ili nešto drugo, plieća prsa će vam pružiti izvrstan okus i kvalitetan obrok. Iskoristite ovu akciju i nabavite svježe plieća prsa po povoljnoj cijeni.

Sudžuk narodni 360g, Madi – 5,45 KM

Želite li dodati malo začina svom obroku? Onda je sudžuk pravi izbor za vas! U našoj vikend akciji nudimo vam sudžuk narodni marke Madi po cijeni od samo 5,45 KM. Sudžuk je bogat okusom i začinima te će vašim jelima dati poseban pečat. Bilo da ga koristite kao dodatak jelima ili kao sastojak za pripremu sendviča, sudžuk će vas oduševiti svojim ukusom i kvalitetom.

Brašno pšenično 5kg, Klas – 5,95 KM

Ako volite peći kolače ili pripremati domaći hljeb, onda je naša ponuda pšeničnog brašna marke Klas idealna za vas. U vikend akciji možete nabaviti 5 kilograma pšeničnog brašna po cijeni od samo 5,95 KM. Klas je poznati brend koji garantuje kvalitetno brašno za vaše kulinarske podvige. Iskoristite ovu priliku i nabavite vrhunsko brašno po povoljnoj cijeni.

Uživajte u ovim fantastičnim ponudama tokom naše “Crvena jabuka vikend akcije” koja traje od 2. juna do 4. juna. Ne propustite priliku da uštedite novac i nabavite vrhunske proizvode. Posjetite naš Market i iskoristite ove povoljnosti! Vaša zadovoljstva su nam na prvom mjestu, stoga se potrudili da vam pripremimo najbolje ponude.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.