cm katalog od 28.04. do 12.05.

Ističe: 12.05.

Sniženje do: 50%

U CM katalogu od 28.04. do 12.05. vas očekuju sjajne ponude i sniženja za proizvode koji će vam pomoći u ljepoti, zdravlju i čistoći vašeg doma. Pronađite sve što vam treba po sjajnim cijenama i iskoristite sjajne nagradne igre koje vam omogućavaju osvajanje putovanja i drugih super nagrada. Ne propustite ovu priliku i posjetite CM markete kako biste iskoristili sve super ponude na jednom mjestu.

CM Katalog Od 28.04. Do 12.05: Sve Super Ponude Na Jednom Mjestu!

Pogledajte najnoviji CM katalog od 28.04. do 12.05. i iskoristite sve super ponude u CM marketima! Pronađite sve što vam treba po sjajnim cijenama i ne propustite sjajne nagradne igre koje vam omogućavaju osvajanje putovanja i drugih super nagrada. U ovom članku ćemo detaljno opisati sve proizvode koji su na sniženju i ponuditi vam korisne savjete za kupovinu.

cm katalog od 28.04. do 12.05. – Wet n Wild Super Ponude

Wet n Wild je jedna od najpopularnijih marki dekorativne kozmetike, a u CM katalogu vas očekuju sjajne ponude i sniženja. Pronađite savršeni proizvod za oči ili neki od highlightera ili bronzer za postizanje savršenog izgleda.

Dekorativna kozmetika za oči – sniženo do 45%

Pronađite razne proizvode za oči po izvrsnim cijenama – maskare, olovke za oči, sjenila i druge proizvode koji će vam pomoći postići savršen izgled.

Wet n Wild MegaGlo Dual Stick za konturisanje – sniženo 36% – 8,95KM

Ovaj proizvod je savršen za konturiranje lica i postizanje savršene linije lica. Izaberite svoju nijansu i iskoristite sjajnu ponudu u CM katalogu.

Wet n Wild megaglo highlighter blossom glow – sniženo 40% – 8,95KM

Ovaj highlighter će vašoj koži dati sjaj i naglasiti vaše crte lica. U CM katalogu ga možete naći po sniženoj cijeni.

Ne popusti Wet n Wild nagradnu igru – kupovinom bilo kojeg #WetnWild proizvoda u cm marketima osvoji putovanje u Budvu!

Pronađite savršen Wet n Wild proizvod i sudjelujte u nagradnoj igri za putovanje u Budvu i druge sjajne nagrade!

cm katalog od 28.04. do 12.05. – Catrice Dekorativna Kozmetika Na Sniženju

Catrice je jedna od najpopularnijih marki dekorativne kozmetike, a u CM katalogu možete pronaći sjajne ponude za svoj make-up look. Pronađite savršenu maskaru ili bronzer po sjajnim cijenama.

Catrice allround ultra black maskara – sniženo 27% – 4,35KM

Ova maskara će vašim trepavicama dati volumen i dužinu, a možete je naći po sjajnoj cijeni u CM marketima.

Catrice sun glow lover bronzer sniženo 25% – 7,40KM

Ovaj bronzer će vam pomoći postići savršeni izgled kože tijekom cijele godine. Iskoristite sjajnu ponudu u CM katalogu i pronađite svoju nijansu.

cm katalog od 28.04. do 12.05. – Ziaja Super Ponuda

Ziaja je poznata po svojim proizvodima za njegu kože i kose, a u CM katalogu vas očekuju sjajne ponude i sniženja. Pronađite savršenu njegu za svoju kosu i sudjelujte u nagradnoj igri za putovanje na Maldive.

Linija za njegu kose na bazi ananasa i kofeina – sniženo 25%

Pronađite savršenu njegu za svoju kosu koja će joj dati sjaj i volumen. Linija na bazi ananasa i kofeina je odličan izbor za sve koji žele zdravu i sjajnu kosu.

Kupovinom 2 ili više Ziaja proizvoda u cm marketima sudjelujete u nagradnoj igri – osvoji putovanje za 2 osobe na Maldive i druge super nagrade.

Iskoristite sjajnu ponudu u CM katalogu i kupite 2 ili više Ziaja proizvoda kako biste sudjelovali u nagradnoj igri za putovanje na Maldive i druge super nagrade.

cm katalog od 28.04. do 12.05. – CM Pharm

CM Pharm nudi razne proizvode za zdravlje i ljepotu, a u CM katalogu vas očekuju sjajne ponude i sniženja. Pronađite sve što vam treba po sjajnim cijenama i pobrinite se za svoje zdravlje.

Go On Whey protein 750g – sniženo 30% – 47,90KM

Ovaj protein će vam pomoći u izgradnji mišića i oporavku nakon treninga. U CM katalogu ga možete naći po sjajnoj cijeni.

Nestavita zobena kaša 35g – sniženo 22% – 1,25KM

Ova zobena kaša je odličan izbor za doručak ili užinu. Iskoristite sjajnu ponudu u CM katalogu i kupite svoju kutiju.

Yasenika kolagen advanced 500ml – sniženo 10% – 36,95KM

Ovaj kolagen će pomoći u održavanju vaše kože, kose i noktiju zdravima. Iskoristite sjajnu ponudu u CM katalogu i nabavite svoju bočicu.

cm katalog od 28.04. do 12.05. – Kućna Hemija

Kućna hemija je važan dio vašeg doma, a u CM katalogu vas očekuju sjajne ponude i sniženja za proizvode koji će vam pomoći u čišćenju i održavanju vašeg doma. Pronađite sve što vam treba za čišćenje po sjajnim cijenama i pobrinite se da vaš dom bude čist i uredan.

Smack odmašćivač 650ml – sniženo 32% – 3,95KM

Ovaj odmašćivač je idealan za čišćenje kuhinjskih površina, štednjaka i pećnica. Iskoristite sjajnu ponudu u CM katalogu i nabavite svoju bocu.

Brait osvježivač prostora 300ml – sniženo 50% – 2,45KM

Ovaj osvježivač će očistiti vaš prostor i učiniti ga ugodnijim za boravak. Iskoristite sjajnu ponudu u CM katalogu i nabavite svoju bocu.

Teta Violeta deterdžent za pranje rublja – sniženo 14% – 18,95KM

Ovaj deterdžent će vašem rublju dati sjaj i osvježiti ga. Iskoristite sjajnu ponudu u CM katalogu i nabavite svoju bočicu.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.