Bellamionix akcija od 03.03. do 09.03.

Ističe: 09.03.

Sniženje do: 20%

Tražite odlične ponude i popuste na svoje omiljene proizvode? Ne tražite dalje od cjenoteka.ba, vaše krajnje destinacije za fantastične ponude i promocije. Sa zadovoljstvom najavljujemo dolazak najnovije Belamionix akcije, koja je dostupana od 01.03. do 09.03.2023.

Ovaj Bellamionix akcijski katalog je prepun nevjerovatnih ponuda koje će sigurno impresionirati. Od slatkiša od samo 1,30KM do poklon setova od 11,95KM, u ovoj akciji ima za svakog ponešto. Tražite novu obuću? Pogledajte naš fantastičan izbor ženskih čizama već od 49,90KM. Ili vam je možda potrebna nova odjeća? U Bellamionix akcijskom katalogu se nalaze ženske košulje od 24,90KM i haljine već od 16,90KM.

Pa šta čekaš? Posjetite cjenoteka.ba već danas i pogledajte najnoviji Belamionix prodajni katalog. Uz fantastične ponude i popuste u ponudi, nećete htjeti propustiti!

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.