Belamionix vikend akcija od 27.04. do 30.04.

Ističe: 30.04.

Sniženje do: 20%

Belamionix vikend akcija od 27.04. do 30.04. je odlična prilika da kupite različite proizvode po sniženim cijenama. U ovom članku smo opisali proizvode koji su na popustu, od mesa i prerađevina, pića, grickalica do kućne hemije. Svi ovi proizvodi su izuzetno kvalitetni i ukusni, te su idealni za svakodnevnu upotrebu.

Belamionix Vikend Akcija Od 27.04. do 30.04.

Belamionix, jedan od najvećih maloprodajnih lanaca u Bosni i Hercegovini, organizira vikend akciju od 27.04. do 30.04. Na popustu će biti različiti proizvodi, od mesa i prerađevina, pića, grickalica do kućne hemije. U ovom članku, detaljno ćemo opisati proizvode koji su na popustu, te pružiti vam korisne informacije koje će vam pomoći da iskoristite ovu akciju.

Belamionix vikend akcija od 27.04. do 30.04. – Meso i Prerađevine od Mesa

Pileća Mortadela 800g – 6,30KM

Pileća mortadela je jedan od najpopularnijih prerađenih mesnih proizvoda u Bosni i Hercegovini, a Belamionix vam nudi ovaj proizvod po sniženoj cijeni od 6,30KM. Ovaj proizvod je napravljen od svježeg pilećeg mesa, te je aromatiziran prirodnim začinima i začinskim biljem. Osim što je ukusan, pileća mortadela je i bogata proteinima, što je izuzetno važno za održavanje zdravog života.

Pileća Hrenovka 100g, Extra – 0,65KM

Pileće hrenovke su omiljeni proizvod mnogih ljubitelja brze hrane u Bosni i Hercegovini, a Belamionix vam nudi ovaj proizvod po cijeni od samo 0,65KM. Ove hrenovke su napravljene od svježeg pilećeg mesa, te su aromatizirane prirodnim začinima i začinskim biljem. Osim što su ukusne, ove hrenovke su i niskokalorične, te ih možete jesti bez grižnje savjesti.

Belamionix vikend akcija od 27.04. do 30.04. – Pića

Sky Cola 1l – 0,80KM

Sky Cola je jedan od najpopularnijih brendova gaziranih pića u Bosni i Hercegovini, a Belamionix vam nudi ovaj proizvod po cijeni od samo 0,80KM. Ovo piće je izuzetno osvježavajuće, te će vas zasigurno rashladiti u toplim ljetnim danima. Osim što je ukusna, Sky Cola je također i niskokalorična, te se može piti bez grižnje savjesti.

Justr Power Energetsko Piće 250ml – 0,70KM

Justr Power energetsko piće je idealno piće za sve one koji su umorni i iscrpljeni nakon napornog dana. Ovo piće je napravljeno od prirodnih sastojaka, te će vam pružiti potrebnu energiju i izdržljvost za obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Belamionix vam nudi ovaj proizvod po cijeni od samo 0,70KM, što je izuzetno povoljna cijena za ovu vrstu pića.

Belamionix vikend akcija od 27.04. do 30.04. – Grickalice

Pardon Mix + Kikiriki 260g – 1,95KM

Pardon Mix + Kikiriki je idealna grickalica za sve one koji vole slano. Ova mješavina uključuje različite vrste orašastih plodova i slanih grickalica, a dodatak kikirikija daje joj jedinstveni okus. Belamionix vam nudi ovaj proizvod po cijeni od samo 1,95KM, što je izuzetno povoljna cijena za ovu vrstu grickalica.

Doritos 180g – 2,40KM

Doritos su jedan od najpopularnijih brendova slanih grickalica u svijetu, a Belamionix vam nudi ovaj proizvod po cijeni od samo 2,40KM. Ove grickalice su izuzetno hrskave i ukusne, a dolaze u različitim okusima, kao što su sir, paprika i čili. Ako volite slane grickalice, Doritos su definitivno proizvod za vas.

Belamionix vikend akcija od 27.04. do 30.04. – Kućna Hemija

Lenor 2×1700,l – 10,95KM

Lenor je jedan od najpopularnijih brendova omekšivača za rublje u Bosni i Hercegovini, a Belamionix vam nudi ovaj proizvod po cijeni od samo 10,95KM. Ovaj omekšivač će vašem rublju dati ugodan miris, a istovremeno će ga učiniti mekšim i lakšim za peglanje.

Ariel Oxi 6,8KM – 29,95KM

Ariel Oxi je jedan od najpopularnijih brendova deterdženata za rublje u Bosni i Hercegovini, a Belamionix vam nudi ovaj proizvod po cijeni od samo 6,8KM za pakiranje od 1,215kg i 29,95KM za pakiranje od 4,995kg. Ovaj deterdžent je izuzetno učinkovit u uklanjanju mrlja i prljavštine sa vašeg rublja, te će ga ostaviti čistim i svježim.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.