Belamionix vikend akcija od 18.05. do 21.05.

Ističe: 21.05.

Sniženje do: 20%

Belamionix vikend akcija od 18.05. do 21.05. donosi izvrsne ponude prehrambenih proizvoda, mlijeka i mliječnih proizvoda, mesa i mesnih prerađevina te kućnih potrebština. Ne propustite priliku da uštedite novac i nabavite kvalitetne proizvode. Posjetite Belamionix trgovine i iskoristite ove sjajne ponude. Sretno s kupovinom!

Belamionix vikend akcija od 18.05. do 21.05.

Dobrodošli u najnoviji članak koji će vam donijeti sve najvažnije informacije o Belamionix vikend akciji od 18.05. do 21.05. Ako ste u potrazi za prehrambenim proizvodima, mlijekom i mliječnim proizvodima, mesom i mesnim prerađevinama ili kućnim potrebštinama, ova akcija je upravo za vas. U nastavku vam donosimo detaljan pregled proizvoda koji su dostupni uz cijene i postotke popusta. Ne propustite ovu fantastičnu priliku za uštedu!

Prehrambeni proizvodi

Kafa Nescafe Gold 95g – 8,60KM

Započinjemo naš pregled s prehrambenim proizvodima, a prvi na redu je Nescafe Gold kafa. Ova kafa vrhunske kvalitete dolazi u pakiranju od 95 grama po cijeni od samo 8,60KM. Uz kvalitetan okus i miris koji će vam pružiti pravi užitak u jutarnjim ritualima, Nescafe Gold je savršen izbor za sve ljubitelje kave.

Mlijeko i mliječni proizvodi

Pavlaka 20%m.m. 850g, Migg – 4,25KM

Nastavljamo s mlijekom i mliječnim proizvodima, a sljedeći proizvod koji želimo istaknuti je Migg pavlaka s 20% mliječne masti. Ova ukusna pavlaka dolazi u pakiranju od 850 grama, a trenutno je dostupna po sniženoj cijeni od 4,25KM. Uživajte u bogatom okusu i kremastoj teksturi ove pavlake koja će obogatiti svako jelo ili umak koji pripremate.

Meso i mesne prerađevine

Pileći burgeri 390g – 3,25KM

Kad je u pitanju meso i mesne prerađevine, Belamionix vikend akcija nudi sjajnu ponudu pilećih burgera. U pakiranju od 390 grama možete dobiti ove ukusne burgera po cijeni od samo 3,25KM. Isprobajte ih i uživajte u sočnom i bogatom okusu koji će zadovoljiti svačije nepce.

Pileći štapići 410g – 3,95KM

Još jedan proizvod koji želimo istaknuti iz kategorije mesa su pileći štapići. U pakiranju od 410 grama možete ih nabaviti po sniženoj cijeni od 3,95KM. Ovi pileći štapići su savršen izbor za brzi i ukusni obrok koji će vas oduševiti svojom sočnošću i hrskavošću.

Svježi pureći bataci 2kom – 5,95KM

Ukoliko volite pureće meso, ne propustite ponudu svježih purećih bataka. U pakiranju od 2 komada možete ih nabaviti po cijeni od samo 5,95KM. Ovi svježi pureći bataci će vam omogućiti da pripremite ukusne i zdrave obroke za sebe i svoju obitelj.

Kućne potrebštine

Deterdžent za suđe 650ml, Fairy – 2,45KM

Prelazimo na kućne potrebštine, a prvi proizvod koji želimo istaknuti je Fairy deterdžent za suđe. U pakiranju od 650ml možete ga nabaviti po sniženoj cijeni od samo 2,45KM. Fairy deterdžent će vam pomoći da vaše posuđe zablista i ukloni sve nečistoće s lakoćom.

Deterdžent za veš 6,8kg, Ariel – 29,95KM

Za sve vaše potrebe pranja rublja, tu je Ariel deterdžent za veš. U pakiranju od 6,8kg možete ga nabaviti po cijeni od 29,95KM. Ariel deterdžent će osigurati da vaše rublje bude čisto, mirisno i bez mrlja.

Sve navedene proizvode možete pronaći u Belamionix trgovinama tijekom vikenda od 18.05. do 21.05. Iskoristite ovu vikend akciju i ostvarite značajne uštede na proizvodima koje redovito koristite.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.