Belamionix vikend akcija od 15.06. do 18.06.

Ističe: 18.06.

Sniženje do: 20%

Belamionix vikend akcija od 15.06. do 18.06. donosi vam sjajne ponude na prehrambene proizvode, meso i mesne prerađevine, slatkiše i grickalice. Ne propustite ovu priliku da kupite visokokvalitetne proizvode po povoljnim cijenama. Posjetite Belamionix prodavnice tokom vikenda i iskoristite ove fantastične ponude. Vaša trpeza će biti ukusnija, a vaš novčanik srećniji.

Belamionix vikend akcija od 15.06. do 18.06.

Dobrodošli na Belamionix vikend akciju od 15.06. do 18.06.! U ovom članku ćemo vam predstaviti najnovije ponude i popuste koje možete pronaći u Belamionix prodavnicama tokom vikenda. Bez obzira da li tražite prehrambene proizvode, meso i mesne prerađevine ili slatkiše i grickalice, Belamionix će vas oduševiti svojim bogatim asortimanom i povoljnim cijenama. Pridružite nam se dok istražujemo najbolje ponude ovog vikenda!

Prehrambeni proizvodi

Brašno 5kg, Klas – 5,95KM

Prvo na našoj listi je Klas brašno u pakovanju od 5 kilograma po cijeni od samo 5,95KM. Klas je poznata marka koja garantuje visokokvalitetno brašno. Bez obzira da li planirate da pripremite domaći hljeb ili kolače, Klas brašno će vam pomoći da postignete savršene rezultate. Ne propustite ovu odličnu ponudu!

Jaja 30/1, Agreks – 6,95KM

Zatim imamo Agreks jaja u pakovanju od 30 komada po cijeni od samo 6,95KM. Agreks jaja su svježa i hranjiva, idealna za doručak ili pripremu kolača i jela sa jajima. Uz Agreks jaja možete biti sigurni da ćete dobiti visokokvalitetne proizvode po povoljnoj cijeni.

Ulje suncokret 1l, Bella – 2,65KM

Bella ulje od suncokreta je savršen izbor za sve vaše kulinarske potrebe. Sa cijenom od samo 2,65KM za pakovanje od 1 litra, ovo ulje je izuzetno povoljno. Bella je poznata po kvalitetnim proizvodima, pa možete biti sigurni da će vam ovo ulje pružiti odlične rezultate u kuhinji.

Meso i mesne prerađevine

Pileći narezak Pollo 150g, Menprom – 1,30KM

Menprom nudi pileći narezak Pollo po nevjerovatnoj cijeni od samo 1,30KM za pakovanje od 150 grama. Ovi pileći narezci su ukusni i praktični za brzi obrok ili sendviče. Uživajte u kvalitetnom pilećem mesu po povoljnoj cijeni uz Menprom.

Pureća Posebna 500g, Perutnina Ptuj – 2,76KM

Perutnina Ptuj donosi pureću posebnu prerađevinu po cijeni od 2,76KM za pakovanje od 500 grama. Ova mesna prerađevina je ukusna i bogata proteinima. Bez obzira da li je koristite za pripremu sendviča ili dodatak jelima, Perutnina Ptuj vam nudi visokokvalitetne proizvode za vašu trpezu.

Poli hrenovka 130g – 1,00KM

Poli hrenovka je popularan izbor za sve ljubitelje mesnih prerađevina. Sa cijenom od samo 1,00KM za pakovanje od 130 grama, ove hrenovke su savršen dodatak vašem obroku. Poli je poznata marka koja garantuje kvalitet i ukus, pa ne propustite ovu povoljnu ponudu.

Slatkiši i grickalice

Čips 230g, Chipsy – 2,95KM

Chipsy čips je omiljeni izbor svih ljubitelja grickalica. Sa cijenom od samo 2,95KM za pakovanje od 230 grama, ovaj čips će zadovoljiti vašu potrebu za ukusnom grickalicom. Uživajte u različitim ukusima koje nudi Chipsy i opustite se tokom vikenda.

Milka Oreo 100g – 1,45KM

Milka Oreo čokolada je savršena kombinacija mliječne čokolade i hrskavih Oreo keksića. Sa cijenom od samo 1,45KM za pakovanje od 100 grama, ova čokolada će vas oduševiti svojim jedinstvenim ukusom. Uživajte u slatkom zadovoljstvu koje pruža Milka Oreo čokolada.

Krosan 45g, Good Morning – 0,40KM

Good Morning krosan je idealan za brzi doručak ili užinu tokom dana. Sa cijenom od samo 0,40KM za pakovanje od 45 grama, ovi krosani su pristupačni i ukusni. Uz Good Morning krosane, možete uživati u hrskavom zalogaju koji će vas održati sitim i energičnim.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.