Belamionix vikend akcija od 11.05. do 14.05.

Ističe: 14.05.

Sniženje do: 20%

Belamionix vikend akcija od 11.05. do 14.05. je sjajna prilika za sve ljubitelje kvalitetnih proizvoda po povoljnim cijenama. U ovom članku smo vam predstavili neke od proizvoda koji su uključeni u ovu akciju, poput milerama, paradajza, paštete, salame, Lino Lade i Clipsy Mixa.

Sada je vaša prilika da posjetite najbližu Belamionix prodavnicu i iskoristite ove fantastične ponude. Bez obzira da li tražite mliječne proizvode, svježe voće i povrće, mesne proizvode ili slatkiše i grickalice, Belamionix ima širok izbor proizvoda koji će zadovoljiti vaše potrebe i ukuse.

Belamionix vikend akcija od 11.05. do 14.05.

Dobrodošli u novi članak koji vam donosi najnovije informacije o vikend akciji u Belamionix prodavnicama od 11.05. do 14.05. Ovog vikenda, Belamionix vam nudi neodoljive popuste na različite proizvode iz različitih kategorija. U nastavku, otkrijte šta vas očekuje i iskoristite priliku za uštedu.

Mlijeko i mliječni proizvodi

Mileram 21% m.m. 850g, Vitalia – 4,85KM

Započnimo našu vikend akciju sa ukusnim mileramom 21% m.m. marke Vitalia. Sada možete kupiti pakovanje od 850 grama po povoljnoj cijeni od samo 4,85KM. Ovaj kremasti mileram će dodati poseban ukus vašim jelima i zadovoljiti sve ljubitelje mliječnih proizvoda.

Voće i povrće

Paradajz kg – 2,45KM

U kategoriji voća i povrća, Belamionix nudi svjež paradajz po cijeni od samo 2,45KM po kilogramu. Ovaj sočni paradajz će obogatiti vaše salate i jela sa svojim bogatim ukusom i nutritivnim vrijednostima.

Meso i prerađevine od mesa

Pašteta Argeta 45g – 0,90KM

Ukoliko volite ukusne prerađevine od mesa, sigurno će vas obradovati ponuda paštete Argeta od 45 grama po cijeni od samo 0,90KM. Uživajte u kremastoj teksturi i bogatom okusu ove paštete koja će biti savršen dodatak vašem doručku ili užini.

Salama 500g, Poli – 5,90KM

Pored toga, Belamionix vam donosi i posebnu ponudu na salamu marke Poli. Sada možete kupiti pakovanje od 500 grama ove ukusne salame po povoljnoj cijeni od samo 5,90KM. Iskoristite ovu priliku i uživajte u bogatom mesnom okusu sa svakim zalogajem.

Grickalice i slatkiši

Lino Lada 900g – 8,45KM

Ako želite da se zasladite, Belamionix ima sjajnu ponudu za vas. Možete kupiti Lino Ladu u pakovanju od 900 grama po cijeni od samo 8,45KM. Ova omiljena čokoladno-lješnikasta krema će vam pružiti trenutak užitka i zadovoljiti vašu slatku želju.

Clipsy Mix 70g – 1,00KM

Još jedna sjajna ponuda u kategoriji grickalica je Clipsy Mix. Sada možete uživati u raznolikosti ukusa sa pakovanjem od 70 grama po nevjerovatnoj cijeni od samo 1,00KM. Bez obzira da li volite slane ili pikantne grickalice, Clipsy Mix će vas oduševiti sa svojom kombinacijom hrskavosti i ukusa.

Sada kada smo pregledali neke od proizvoda sa vikend akcije u Belamionix prodavnicama, imate priliku da iskoristite ove fantastične ponude i uštedite novac. Bez obzira da li tražite mliječne proizvode, svježe voće i povrće, mesne proizvode ili slatkiše i grickalice, Belamionix ima sve što vam je potrebno.

Ne propustite priliku da obogatite svoju kuhinju sa kvalitetnim proizvodima po povoljnim cijenama. Posjetite najbližu Belamionix prodavnicu od 11.05. do 14.05. i iskoristite vikend akciju. Očekuje vas širok izbor proizvoda koji će zadovoljiti vaše potrebe i ukuse.

Uživajte u kupovini i iskoristite ove sjajne ponude. Ne zaboravite da su cijene proizvoda navedene u ovom članku važeće samo za vikend akciju od 11.05. do 14.05. Zato požurite i iskoristite priliku za uštedu dok traju ovi povoljni popusti. Vidimo se u Belamionix prodavnicama!

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.