Belamionix vikend akcija 09.03. do 12.03.

Ističe: 12.03.

Sniženje do: 20%

Imamo sjajne vijesti za vas – nova Belamionix katalog je tu, a to znači da vas čeka vikend akcija koja traje samo od 09.03. do 12.03. Ne propustite ovu priliku za uštedu na nekim od vaših omiljenih proizvoda.

Iz Belamionix vikend akcije izdvajamo nekoliko super ponuda, kao što je Boni začin za samo 2,95KM, Jadro keks za samo 4,25KM, Višnje (zamrznute) za samo 2,15KM, Persil 5kg za samo 12,95KM i mnoge druge proizvode koje ćete pronaći u u novoj Belamionix vikend akciji. Ovo je idealna prilika za uštedu i nabavku nekih od najpopularnijih proizvoda po izuzetno povoljnim cijenama.

Ne samo da će vikend akcija u Belamionixu uštedjeti vaš novac, već ćete pronaći i velik izbor proizvoda koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.Belamionix ima širok izbor svježeg voća i povrća, mliječnih proizvoda, mesa i ribe, smrznute hrane, kućnih potrepština i još mnogo toga. Pogledajte cijeli Belamionix vikend katalog na našoj web stranici i budite sigurni da ćete pronaći proizvode po vašoj mjeri i po vrlo atraktivnim cijenama.

Ne propustite ovu priliku za uštedu i posjetite Belamionix u periodu od 09.03. do 12.03. i iskoristite akcijske ponude.  Budite sigurni da nas redovno pratite kako biste bili u toku sa svim novostima i akcijama koje će vam pomoći da uštedite novac.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.