Belamionix katalog od 10.03. do 24.03.

Ističe: 24.03.

Sniženje do: 20%

Predstavljamo najnoviji katalog lanca supermarketa Belamionix, koji donosi fantastične cijene odabranih proizvoda. Belamionix katalog je aktivan od 10.03. do 24.03., stoga ne propustite priliku da iskoristite ove sjajne ponude.

U Belamionix katalogu možete pronaći mnoge proizvode po sniženim cijenama, a izdvajamo samo neke od najboljih ponuda. Sir Trapist po cijeni od samo 4,45KM po kilogramu, ulje Floriol 1l po cijeni od 3,35KM, maslinovo ulje 1l po cijeni od 11,45KM, Nuttela 630g po cijeni od 8,85KM samo su neki od izvrsnih proizvoda koje možete pronaći u katalogu.

Uz ove sjajne ponude, Belamionix također nudi i mnoge druge proizvode po sniženim cijenama. Ako tražite svježe voće i povrće, meso, mliječne proizvode, slatkiše ili bilo koji drugi proizvod, Belamionix je pravo mjesto za vas. Osim fantastičnih cijena, Belamionix se također može pohvaliti izvrsnom kvalitetom proizvoda. Ovaj lanac supermarketa posvećen je pružanju samo najboljih proizvoda svojim kupcima, pa se možete osloniti na to da će sve što kupite biti vrhunske kvalitete.

Za sve koji žele uštedjeti novac, ali ne žele žrtvovati kvalitetu, Belamionix katalog je savršen izbor. Ne samo da ćete uštedjeti novac, već ćete također dobiti i vrhunski proizvod koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Ako želite iskoristiti ove sjajne ponude, posjetite Belamionix trgovinu u periodu od 10.03. do 24.03. i pronađite sve što vam treba po sniženim cijenama. Ne propustite ovu priliku da uštedite novac i ugrabite samo najbolje proizvode. Za više informacija o Belamionix katalogu i drugim sniženjima u Bosni i Hercegovini, posjetite našu web stranicu Cjenoteka.ba.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.