Bazar katalog od 06.03. do 26.03.

Ističe: 26.03.

Sniženje do: 41%

Dobrodošli na cjenoteka.ba, vaš najbolji izvor informacija o najnovijim kataloškim akcijama marketa širom Bosne i Hercegovine. Predstavljamo Vam najnoviji katalog akcija marketa Bazar – Bazar katalog, koji će vas oduševiti fantastičnim ponudama.

Ako ste ljubitelj sira, nećete moći odoljeti akcijskim cijenama Sir Paladin Gauda i Edamer smanjenim za 41%. A ako ste više za mesne proizvode, Jumbo pileće viršle za samo 2KM su odličan izbor. Za ljubitelje jogurta, Jogurt Farma je na akciji za samo 2,10KM. Također, slatkiši su dostupni već od 1.10KM, a s obzirom na veliki izbor, sigurno ćete pronaći nešto za sebe.

Bazar katalog je dostupan u preko 15 marketa diljem Bosne i Hercegovine. Ovo je odlična prilika da kupite sve što vam treba po povoljnim cijenama i uštedite novac.

Ne propustite ovu izvrsnu priliku i posjetite najbliži market Bazar. Nabavite sve što vam je potrebno po najnižim cijenama uz Bazar katalog.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.