Amko katalog od 01.06. do 14.06.

Ističe: 14.05.

Sniženje do: 69%

Amko katalog od 1.06. do 14.06. donosi veliki izbor proizvoda po povoljnim cijenama. Bilo da tražite prehrambene proizvode, mliječne proizvode, meso i prerađevine od mesa ili kućne potrebštine, ovaj katalog će vam pružiti raznolike opcije za vaše svakodnevne potrebe. Iskoristite ove sjajne ponude i uštedite novac dok kupujete kvalitetne proizvode. Ne propustite Amko katalog i iskoristite sve prednosti koje vam nudi!

Amko katalog od 01.06. do 14.06.

Dobrodošli u najnoviji Amko katalog koji će vam predstaviti sjajne ponude od 1. juna do 14. juna. Ovaj katalog obiluje raznovrsnim proizvodima, uključujući prehrambene proizvode, mliječne proizvode, meso i prerađevine od mesa, kućne potrebštine i još mnogo toga. Uz velike popuste, ovaj katalog je idealan izvor sjajnih ponuda koje će vam pomoći u uštedi novca. Pročitajte dalje kako biste saznali više o nekim od najatraktivnijih proizvoda iz ovog Amko kataloga.

Amko katalog od 01.06. do 14.06. – Prehrambeni proizvodi

Riža 800g, Bonny – 2,65KM

Prva naša ponuda je vrhunska riža marke Bonny. Sa pakovanjem od 800 grama, ova riža je idealna za pripremu ukusnih obroka. Bilo da volite rižoto, pilav ili neko drugo jelo s rižom, Bonny riža će zadovoljiti vaše potrebe. Po povoljnoj cijeni od samo 2,65KM, ovo je sjajna prilika da nabavite vrhunski proizvod po povoljnoj cijeni.

Brokula 400g, Ledo – 2,95KM

Sljedeći proizvod na našem popisu je ukusna brokula marke Ledo. Svježa i bogata hranjivim tvarima, brokula je idealan dodatak svakodnevnim obrocima. Ledo brokula dolazi u pakiranju od 400 grama, a po cijeni od samo 2,95KM, možete uživati u ovoj zdravoj namirnici bez napora.

Dodatak jelima sa povćem 250g, Master – 1,30KM

Treći proizvod na našem popisu je dodatak jelima sa povrćem marke Master. Sa pakovanjem od 250 grama, ovaj dodatak jelima je savršen za dodavanje ukusa i nutritivne vrijednosti vašim omiljenim jelima. Po cijeni od samo 1,30KM, ovaj proizvod je pristupačan i idealan za one koji žele obogatiti svoje obroke sa svježim povrćem.

Mliječni program

Sir Edamer/Gauda kg, Paladin – 12,95KM

Naša prva ponuda u mliječnom programu je vrhunski sir Edamer/Gauda marke Paladin. Ovaj sir dolazi u pakiranju od jednog kilograma i savršen je izbor za sve ljubitelje sira. Sa bogatim okusom i teksturom, Paladin sir će sigurno zadovoljiti vaše nepce. Po cijeni od 12,95KM po kilogramu, ova ponuda je teško zaobići.

Kefir Balans + 2,8%m.m., Imlek – 2,30KM

Sljedeći proizvod na našem popisu je Kefir Balans marke Imlek. Ovaj ukusni kefir dolazi sa 2,8% mliječne masti i idealan je za održavanje ravnoteže probavnog sustava. Uz pakiranje od 1 litra po cijeni od samo 2,30KM, ova ponuda je vrijedna vaše pažnje.

Cottage sir zrnasti 180g, Meggle – 2,75KM

Posljednji proizvod u mliječnom programu je zrnati cottage sir marke Meggle. Sa pakovanjem od 180 grama, ovaj sir je savršen za ljude koji traže zdravu i ukusnu opciju za doručak ili međuobrok. Po cijeni od 2,75KM, ovaj proizvod je pristupačan i bogat izvor proteina.

Meso i prerađevine od mesa

Pileća tacna kg, Perutnina Ptuj – 6,45KM

Prvi proizvod u kategoriji mesa je pileća tacna marke Perutnina Ptuj. Svježe i kvalitetno pileće meso je idealno za pripremu raznih jela. Sa cijenom od samo 6,45KM po kilogramu, ova ponuda je izuzetno povoljna.

Amko katalog od 01.06. do 14.06. – Pureći medaljoni 300g, Vindon – 9,75KM

Sljedeći proizvod na našem popisu su pureći medaljoni marke Vindon. Sa pakovanjem od 300 grama, ovi pureći medaljoni su brza i jednostavna opcija za pripremu ukusnih obroka. Po cijeni od 9,75KM, možete uživati u visokokvalitetnom mesu po pristupačnoj cijeni. Sve Amko akcije možete pogledati na ovoj stranici. Ukoliko želite da budete informisani o budućim akcijama i ponudama, prijavite se BESPLATNO na naš newsletter ili nam se pridružite na Viberu. 

Kućne potrebštine

Bioaktiv Mountain fresh 3kg – 8,30KM

Prva ponuda u kategoriji kućnih potrebština je Bioaktiv deterdžent Mountain fresh. Ovaj deterdžent je dizajniran da ukloni mrlje i pruži svjež miris vašoj odjeći. Sa pakovanjem od 3 kilograma, ovaj deterdžent će trajati dugo vremena. Po cijeni od 8,30KM, ova ponuda je izuzetno povoljna.

Fairy deterdžent za suđe 800ml – 4,45KM

Posljednji proizvod na našem popisu je Fairy deterdžent za suđe. Ovaj kvalitetan deterdžent će ukloniti sve nečistoće sa vašeg posuđa i ostaviti ga blistavo čistim. Sa pakovanjem od 800ml po cijeni od samo 4,45KM, ova ponuda je vrijedna vaše pažnje.

Razno

Veliki izbor donjeg veša za sve uzraste – sniženje do 67%

Ova ponuda je za sve ljubitelje modnih dodataka. Amko katalog vam donosi veliki izbor donjeg veša za sve uzraste sa sniženjem do 67%. Bez obzira na vaše preferencije i stil, ova ponuda će vam omogućiti da pronađete savršeni komad po povoljnoj cijeni.

Čarape za bebe, djecu i odrasle – sniženje do 49%

Zadnja ponuda na našem popisu su čarape za bebe, djecu i odrasle sa sniženjem do 49%. Ove udobne čarape će vam pružiti toplinu i udobnost tijekom cijelog dana. Ne propustite ovu priliku da nabavite kvalitetne čarape po povoljnoj cijeni.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.