Aksa katalog od 01.05. do 31.05.

Ističe: 31.05.

Sniženje do: 30%

U ovom Aksa katalogu pronaći ćete sjajne popuste na bebi opremu, od odjeće do autosjedalica. Ova ponuda traje od 01.05. do 31.05. zato iskoristite priliku i nabavite sve što vam je potrebno za vašu bebu po sniženim cijenama. Aksa katalog je idealan izbor za roditelje koji žele da njihova djeca imaju najbolje, a istovremeno žele da uštede novac. Ova ponuda je ograničena na određeni period, stoga požurite i nabavite sve što vam je potrebno dok su popusti još uvijek dostupni.

Aksa katalog od 01.05. do 31.05: Popusti na bebi opremu

Dobrodošli u najnoviji Aksa katalog za period od 01.05. do 31.05. koji vam nudi sjajne popuste na bebi opremu. U ovom katalogu ćete pronaći razne proizvode za vašu bebu, od odjeće do autosjedalica, po sniženim cijenama.

Odjeća

Za početak, istaknuli bismo Lillo & Pippo organic komplete koji su trenutno sniženi za 27%. Ovi kompleti su izrađeni od organskog pamuka i savršeni su za osjetljivu bebinu kožu. Izbor boja i dezena će vam se svakako svidjeti, a udobnost i kvalitetu ovih kompleta će vaša beba sigurno voljeti.

Baby kolica

Aksa katalog vam nudi sjajne popuste na baby kolica. Inglesina trio sistem trenutno je snižen za 30% i dostupan je po cijeni od 1160KM. Ovaj sistem uključuje kolica, autosjedalicu i košaru za novorođenčad. Ove trostruke kolica su udobne za bebu i jednostavne za upravljanje.

Također, možete se odlučiti za Puerry duo sistem koji je snižen za 25% i dostupan je po cijeni od 487KM. Ovaj sistem uključuje kolica i košaru za novorođenčad. Kompaktan dizajn ovih kolica će vam omogućiti lako sklapanje i transport.

Pelene i kozmetika

U ovom katalogu možete pronaći i baby pelene i kozmetiku po sniženim cijenama do 20%. Odaberite najbolje za vašu bebu, jer zaslužuje samo najbolje. Baby pelene i kozmetika su izrađeni od najkvalitetnijih materijala i sastojaka, što garantuje udobnost i sigurnost vaše bebe.

Autosjedalice

Ne zaboravite da je Aksa katalog pripremio sjajne popuste i na autosjedalice. Sniženje do 25% čeka vas na autosjedalicama koje su dostupne u ovom katalogu. Autosjedalice su jedan od najvažnijih proizvoda za sigurnost vaše bebe prilikom putovanja u automobilu. Odaberite autosjedalicu koja odgovara vašim potrebama i osigurajte sigurnost vaše bebe.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.